Olfaktometrie a možnosti jejího využití pro stanovení emisí v pivovarství = Olfactometry and possibilities of its use for emission determination in breweries

To chci

The olfactometry is in the brewery laboratory used for beer flavor changes determination during aging of beer, those tests are carried out by panel of experts or by PC connected with so called „electronic nose“. The contemporary legislation in Czech Republic requires emission measurement during production in the agricultural and food industry. For this reason celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ronald Kraus, Ladislav Chládek, 1945- , Miroslav Češpiva, Miroslav Přikryl
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
il.
Publikováno v
Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 54, č. 9 (2008), s. 269-274
Témata

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
14
Načítá se…
Fond NTK
Sklad
TP500 .K833 v.54 no.1-12 Roč. 54 (2008) č. 1-2+CD-ROM,3-12+Index R 10489/47