Olfaktometrie a možnosti jejího využití pro stanovení emisí v pivovarství = Olfactometry and possibilities of its use for emission determination in breweries
The olfactometry is in the brewery laboratory used for beer flavor changes determination during aging of beer, those tests are carried out by panel of experts or by PC connected with so called „electronic nose“. The contemporary legislation in Czech Republic requires emission measurement during production in the agricultural and food industry. For this reason … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- il.
- Publikováno v
- Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 54, č. 9 (2008), s. 269-274
- Témata
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.