Diety ve školních jídelnách 2 : manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- , , , ,
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 264 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Raabe,
2019
tisk Triangl, a.s. - Vydání
- 1. vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Obálkový podnázev: 132 receptů pro každý typ diety
Obálkový název: Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-7496-429-9
Vybrat instituci:
Jednotky
NápovědaDostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
NPKK
|
N
|
II 118423V1 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Hlavní budova
|
PK
|
II 118423V1 |