Diety ve školních jídelnách 2 : manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen

To chci

Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zlata Kapounová
Další autoři
Anna Packová , Jana Petrová , Jana Spáčilová, 1983- , Alena Strosserová , Sylva Šmídová, 1982-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
264 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Raabe, 2019
tisk Triangl, a.s.
Vydání
1. vydání
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: 132 receptů pro každý typ diety
Obálkový název: Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7496-429-9

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
NPKK
N
II 118423V1
Absenčně
Načítá se…
Hlavní budova
PK
II 118423V1