Vaření. 1. [díl]

To chci

Známá autorka knih o vaření a domácím hospodaření sestavila 10 jídelníčků z pokrmů základní české kuchyně pro 4 osoby. Každý jídelníček se skládá z polévky, hlavního jídla a z moučníků. Na konci každého předpisu uvádínejčastější chyby při přípravě pokrmu i rady, jak se jich vyvarovat. V úvodu přináší základní celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Joza Břízová, 1905-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
124, [3] s. ; il. příč. 12°
Vydáno
Praha : Práce, 1968
Vydání
1. vyd.
Edice
Malá rodinná škola
Popis jednotky
Frontispice
Il. předsádky
Obálka: Vladimír Janský
70000 výt.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Hlavní budova
Depozitář
I 23845V1