Mechanisace udíren : Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací

Get it

Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Miloslav Adam, 1928-2013
Other Authors
Miloslav Janovský
Document Type
Books
Physical Description
165, [2] s. ; il. 8°
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958
Edition
1. vyd.
Series
Řada potravinářské literatury
Item Description
Přehl. lit.
S il., fot. a grafy v textu
1200 výt.
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
STUDOVNA - pouze prezenčně
Učebnice Depozitář
II 42722V1