Mechanisace udíren : Určeno techn. pracovníkům v projekci, technikům, zlepšovatelům a předním dělníkům v masném prům. i vys. školám s potravinářskou specialisací
Nové typy a konstrukce našich i zahraničních udíren a pojednání o rozličných způsobech uzení masa, sýrů a ryb. Uvedeny jsou též základy tepelných pochodů při uzení a jejich kontrola.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 165, [2] s. ; il. 8°
- Published
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1958
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Řada potravinářské literatury
- Item Description
- Přehl. lit.
S il., fot. a grafy v textu
1200 výt. - Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Holdings
HelpAvailability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
STUDOVNA - pouze prezenčně
|
Učebnice Depozitář
|
II 42722V1 |