Příručka pro cvičení z chemie a technologie mléka : Určeno pro posl. potrav. a biochem. technologie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Doležálek, 1920-1998
Další autoři
Pavel Březina, 1945-
Jaroslav Hladík
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
197 s. ; 4°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1972
Vydání
2., přeprac. vyd.
Popis jednotky
Vyd. Vys. škola chemicko-technologická v Praze
Přehl. lit.
S obr. a tb. v textu
195 výt.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
STUDOVNA - pouze prezenčně
Učebnice Depozitář
III 21422V1