Základy potravinářské výroby pro 1. ročník SVVŠ [střední všeobecně vzdělávací škola]

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Kureš
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
167, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1968
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice pro stř. všeobec. vzdělávací školy
Popis jednotky
Věcný rejstřík
Frontispice
Vazba: Radoslav Čáslavský
2000 výt.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
STUDOVNA - pouze prezenčně
Učebnice Depozitář
II 60930V1
Absenčně
Načítá se…
Hlavní budova
Depozitář
II 60930V2
Absenčně
Načítá se…
Hlavní budova
Depozitář
II 60930V3