Základy potravinářské výroby pro 1. ročník SVVŠ [střední všeobecně vzdělávací škola]
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 167, [1] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1968
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Učebnice pro stř. všeobec. vzdělávací školy
- Popis jednotky
- Věcný rejstřík
Frontispice
Vazba: Radoslav Čáslavský
2000 výt.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
STUDOVNA - pouze prezenčně
|
Učebnice Depozitář
|
II 60930V1 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Hlavní budova
|
Depozitář
|
II 60930V2 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Hlavní budova
|
Depozitář
|
II 60930V3 |