Konservace potravin v domácnosti
Praktická příručka pro konservování zeleniny, ovoce i masa v domácnosti. Autorka uvádí různé způsoby sterilisace (v parní lázni, v elektrické nebo plynové troubě, v zavařovacím hrnci s teploměrem, v otevřené nádobě a j.), poučuje o správném výběru a přípravě ovoce na kompoty, marmelády, povidla, rosoly a pod., popisuje pracovní … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 110 s. : il. ; 20 cm
- Published
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1958
- Edition
- 2. vyd.
- Series
- Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
- Subjects
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
SvkHK
|
Sklad - do 45 min.
|
63 163 |