Konservace potravin v domácnosti

Get it

Praktická příručka pro konservování zeleniny, ovoce i masa v domácnosti. Autorka uvádí různé způsoby sterilisace (v parní lázni, v elektrické nebo plynové troubě, v zavařovacím hrnci s teploměrem, v otevřené nádobě a j.), poučuje o správném výběru a přípravě ovoce na kompoty, marmelády, povidla, rosoly a pod., popisuje pracovní full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Marie Havelková
Other Authors
Juliana Anna Fialová, 1902-1981
Document Type
Books
Physical Description
110 s. : il. ; 20 cm
Published
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958
Edition
2. vyd.
Series
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Subjects
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
SvkHK
Sklad - do 45 min.
63 163