Moderní zdravá kuchařka Vítka Chaloupky

To chci

Oblíbený odborník na výživu Mgr. Vítek Chaloupka vysvětluje zásady dělené stravy a důležitost správného stravování pro naši duševní i tělesnou pohodu. Kuchařka přináší jak stručné tradiční recepty, tak i recepty moderních pokrmů připravovaných např. z různých druhů zelenin, luštěnin, z tofu, nebo ze speciální bílkovinné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vít Chaloupka, 1960-
Další autoři
Marie Formáčková, 1952-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368 s. : barev. il. ; 25 cm
Vydáno
V Praze : XYZ, 2006
Témata
ISBN
80-87021-37-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 A0-13474