Doudlebsko v kuchyni a u stolu : lidová strava z jihu Čech

To chci

Kniha pojednává o lidové stravě v národopisném regionu Doudlebska, který se rozkládá mezi Českými Budějovicemi, Českým Krumlovem, Kaplicí a Trhovými Sviny.Autor líčí nejen podobu selského jídelníčku před sto a více lety, ale i jak vypadaly staré kuchyně a topeniště, jaké plodiny se v minulosti pěstovaly, jak lidé přežívali období celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Šimánek, 1981-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
249 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace, portréty ; 21 cm
Vydáno
České Budějovice : Bohumír Němec - Veduta, 2021
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
Mapy na předsádkách
Slovníček
Bibliografie
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-88030-57-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V392 A0-74482