Zařízení provozoven v kostce

To chci

Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Cón
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
124 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Divec : R plus, 2020
Vydání
2. vydání
Edice
Gastronomie (R plus)
Témata
ISBN
978-80-904093-7-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
B0-31523