Zařízení provozoven v kostce

To chci

Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Cón
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
124 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Divec : R plus, 2020
Vydání
2. vydání
Edice
Gastronomie (R plus)
Témata
ISBN
978-80-904093-7-8

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 001033573
003 CZ HkSVK
005 20220401083725.0
007 ta
008 220211s2020 xr e f 000|0 cze
015 |a cnb003256182 
020 |a 978-80-904093-7-8  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1240908596 
040 |a KLG001  |b cze  |d OLA001  |e rda 
072 7 |a 640.4  |x Hotelnictví. Stravování  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 640.41/.42  |2 MRF 
080 |a 640.4/.5  |2 MRF 
080 |a 645:72.012.8  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Cón, František  |7 xx0064665  |4 aut 
245 1 0 |a Zařízení provozoven v kostce /  |c František Cón 
250 |a 2. vydání 
264 1 |a Divec :  |b R plus,  |c 2020 
300 |a 124 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Gastronomie 
650 0 7 |a ubytovací zařízení  |7 ph126852  |2 czenas 
650 0 7 |a stravovací zařízení  |7 ph126132  |2 czenas 
650 0 7 |a vybavení interiérů  |7 ph522116  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Gastronomie (R plus) 
990 |a BK 
996 # # |b 231040938916  |c B0-31523  |l SVKHK  |r Sklad - do 45 min.  |n 000  |p PV  |w 001033573  |u 000010  |e HKA001  |j HKA50  |s A  |a 0  |a 24  |t HKA001.HKA01001033573.HKA50001033573000010 
910 |a HKA001  |b B0-31523