Zařízení provozoven v kostce
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 124 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Divec :
R plus,
2020
- Vydání
- 2. vydání
- Edice
- Gastronomie (R plus)
- Témata
- ISBN
- 978-80-904093-7-8
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001033573 | ||
003 | CZ HkSVK | ||
005 | 20220401083725.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 220211s2020 xr e f 000|0 cze | ||
015 | |a cnb003256182 | ||
020 | |a 978-80-904093-7-8 |q (brožováno) | ||
035 | |a (OCoLC)1240908596 | ||
040 | |a KLG001 |b cze |d OLA001 |e rda | ||
072 | 7 | |a 640.4 |x Hotelnictví. Stravování |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 640.41/.42 |2 MRF | ||
080 | |a 640.4/.5 |2 MRF | ||
080 | |a 645:72.012.8 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Cón, František |7 xx0064665 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Zařízení provozoven v kostce / |c František Cón |
250 | |a 2. vydání | ||
264 | 1 | |a Divec : |b R plus, |c 2020 | |
300 | |a 124 stran : |b ilustrace ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Gastronomie | |
650 | 0 | 7 | |a ubytovací zařízení |7 ph126852 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a stravovací zařízení |7 ph126132 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a vybavení interiérů |7 ph522116 |2 czenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
830 | 0 | |a Gastronomie (R plus) | |
990 | |a BK | ||
996 | # | # | |b 231040938916 |c B0-31523 |l SVKHK |r Sklad - do 45 min. |n 000 |p PV |w 001033573 |u 000010 |e HKA001 |j HKA50 |s A |a 0 |a 24 |t HKA001.HKA01001033573.HKA50001033573000010 |
910 | |a HKA001 |b B0-31523 |