Zahradou do kuchyně : rostlinná kuchařka pro všechna roční období

To chci

Rostlinná kuchařka pro všechna roční období s více než 150 recepty, které respektují sezónnost a dostupnost surovin. Obsahuje návody na uchovávání a zpracování potravin dle tradičních postupů, jako je fermentace, zavařování, sušení nebo nakládání.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Markéta Mikušíková, 1973-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
277 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
Vydáno
V Praze : Walden Press, 2024
Vydání
První české vydání
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-909092-2-9

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
OSVOKL
J 417444