Zahradou do kuchyně : rostlinná kuchařka pro všechna roční období
Rostlinná kuchařka pro všechna roční období s více než 150 recepty, které respektují sezónnost a dostupnost surovin. Obsahuje návody na uchovávání a zpracování potravin dle tradičních postupů, jako je fermentace, zavařování, sušení nebo nakládání.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 277 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- Vydáno
-
V Praze :
Walden Press,
2024
- Vydání
- První české vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-909092-2-9
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Beroun
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Středočeská knihovna v Kladně (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Vědecká knihovna v Olomouci