Jak se neztratit v kuchyni

To chci

Publikace informuje o základních potravinách a jejich praktickém využití v kuchyni i mimo ni. Sesbírané tipy a návody jsou určeny začínajícím i pokročilým kuchařkám. Najdou v ní například rady, jak ohřát knedlíky, co si počít s připálenou rýží či kterak lehce nastrouhat sýr. Seznámí se s druhy těstovin, chleba, šunky, dozví celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Porebská, 1970-
Další autoři
Petr Chytil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 s., [8] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
Vydáno
V Praze : XYZ, 2012
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7388-031-6 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 302496