Indiánská kuchařka : kuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu - pikantní směs tradice a modernity jak ji uspořádal Roman Tadič

To chci

Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Tadič, 1973-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
274 stran ; 21 cm
Vydáno
V Praze - Podlesí : Dauphin, 2016
Edice
Sporáček
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7272-777-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 351795