Technika obsluhy a služeb pro 1. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravování

To chci

Úvodem učebnice seznamuje studenty s historií pohostinství. Dále poskytuje teoretické základy společenské výchovy, aplikované psychologie, stolničení a vědomosti o nápojích.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Gustav Salač, -1996
Další autoři
Milan Pribula
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
118 s.
Vydáno
Praha : SPN, 1995
Vydání
Vyd. 3., v SPN vyd. 1
Popis jednotky
PV
ISBN
80-85937-09-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSV15-D2
J 162239