Technika obsluhy a služeb pro 1. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravování
Úvodem učebnice seznamuje studenty s historií pohostinství. Dále poskytuje teoretické základy společenské výchovy, aplikované psychologie, stolničení a vědomosti o nápojích.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 118 s.
- Vydáno
-
Praha :
SPN,
1995
- Vydání
- Vyd. 3., v SPN vyd. 1
- Popis jednotky
- PV
- ISBN
- 80-85937-09-3
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna města Mladá Boleslav
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Havířov
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Pedagogická knihovna J. A. Komenského
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové