Technika obsluhy a služeb pro 1. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravování
Úvodem učebnice seznamuje studenty s historií pohostinství. Dále poskytuje teoretické základy společenské výchovy, aplikované psychologie, stolničení a vědomosti o nápojích.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 118 s.
- Vydáno
-
Praha :
SPN,
1995
- Vydání
- Vyd. 3., v SPN vyd. 1
- Popis jednotky
- PV
- ISBN
- 80-85937-09-3
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |