Ovocné pochoutky v našem jídelníčku

To chci

Význam ovoce v moderní výživě, způsoby konzervace, popis a použití jednotlivých druhů u nás pěstovaného i dováženého ovoce, předpisy na úpravu ovocných nápojů, teplých i studených pokrmů a pochoutek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Maryna Klimentová, 1905-1987
Další autoři
Svatopluk Štampach
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
228 s. [15] s. obr. příl.
Vydáno
Praha : Práce, 1962
Vydání
1. vyd.
Edice
Knižnice domácího hospodaření ; sv. 20

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 9042 p