Uzení a grilování ryb

To chci

Kniha časopisu Blinker informuje o základních postupech při uzení a grilování ryb. Radí při zpracování a přípravě ryby pro domácí uzení včetně stavby jednoduché domácí udírny. Poznáme jak postupuje profesionální výrobce uzených ryb. Najdeme i tipy a recepty ke grilování, rožnění a pečení na roštu s nákresy a barevnými fotografiemi.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
77 s. : barev. il.
Vydáno
Plzeň : Fraus, 1998
ISBN
80-7238-040-0
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
J 177521/H