Technologie přípravy pokrmů. 5.
Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 135 s., [16] s. obr. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Fortuna,
2003
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Uživatelské určení
- Určeno pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7168-863-0
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | c303805 | ||
003 | CZ-KlSVK | ||
005 | 20231002162311.4 | ||
007 | ta | ||
008 | 030926|2003uuuuxr-af--e-p----000-0-cze-- | ||
015 | |a cnb001286167 | ||
020 | |a 80-7168-863-0 : |c 119.00 Kč | ||
035 | |a (OCoLC)56865482 | ||
040 | |a KLG001 |b cze | ||
080 | |a 641.55 |2 undef | ||
080 | |a (075.3) |2 undef | ||
245 | 0 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů. |n 5. / |c Hana Sedláčková ... [et al.] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Fortuna, |c 2003 | ||
300 | |a 135 s., [16] s. obr. příl. | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
521 | |a Určeno pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy | ||
650 | 0 | 4 | |a jídla |x příprava |x technologie |7 ph114847 |
655 | 4 | |a učebnice středních škol |7 fd133771 | |
700 | 1 | |a Sedláčková, Hana, |d 1925-2020 |4 aut |7 jk01110537 | |
856 | 4 | 1 | |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:64a4db20-1cff-11e2-a61d-005056827e52 |3 DNNTX |x DNNTT |y Digitalizovaný dokument |w sdnnt.nkp.cz:c89dda0a49987d835cf319d36af3607a |
910 | |a KLG001 | ||
996 | |b 3179312889 |c J 176902/V/R |d 5. / |l OSVOKL |s A |a 24 |w c303805_0001 |t KLG001.3179312889 | ||
996 | |b 3179318046 |c J 176902/V/R a |d 5. / |l OSVOKL |s A |a 24 |w c303805_0002 |t KLG001.3179318046 |