Technologie přípravy pokrmů. 5.

To chci

Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s., [16] s. obr. příl.
Vydáno
Praha : Fortuna, 2003
Vydání
1. vyd.
Témata
Uživatelské určení
Určeno pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7168-863-0

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 c303805
003 CZ-KlSVK
005 20231002162311.4
007 ta
008 030926|2003uuuuxr-af--e-p----000-0-cze--
015 |a cnb001286167 
020 |a 80-7168-863-0 :  |c 119.00 Kč 
035 |a (OCoLC)56865482 
040 |a KLG001  |b cze 
080 |a 641.55  |2 undef 
080 |a (075.3)  |2 undef 
245 0 0 |a Technologie přípravy pokrmů.  |n 5. /  |c Hana Sedláčková ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 2003 
300 |a 135 s., [16] s. obr. příl. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
521 |a Určeno pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy 
650 0 4 |a jídla  |x příprava  |x technologie  |7 ph114847 
655 4 |a učebnice středních škol  |7 fd133771 
700 1 |a Sedláčková, Hana,  |d 1925-2020  |4 aut  |7 jk01110537 
856 4 1 |u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:64a4db20-1cff-11e2-a61d-005056827e52  |3 DNNTX  |x DNNTT  |y Digitalizovaný dokument  |w sdnnt.nkp.cz:c89dda0a49987d835cf319d36af3607a 
910 |a KLG001 
996 |b 3179312889  |c J 176902/V/R  |d 5. /  |l OSVOKL  |s A  |a 24  |w c303805_0001  |t KLG001.3179312889 
996 |b 3179318046  |c J 176902/V/R a  |d 5. /  |l OSVOKL  |s A  |a 24  |w c303805_0002  |t KLG001.3179318046