Technologie přípravy pokrmů. 5.

To chci

Učebnice pro výuku předmětu technologie přípravy pokrmů, obsahuje studenou kuchyni,zásady dietního stravování,gastronomická pravidla pro různé příležitosti.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
135 s., [16] s. obr. příl.
Vydáno
Praha : Fortuna, 2003
Vydání
1. vyd.
Témata
Uživatelské určení
Určeno pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7168-863-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
5. / J 176902/V/R
Absenčně
Načítá se…
OSVOKL
5. / J 176902/V/R a