Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

To chci

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Dostálová, 1943-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
53 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Forsapi, [2008?]
Vydání
1. vyd.
Edice
Stručné informace pro pacienty ; [vol.] 2
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-903820-8-4 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MSVK
sklad Kunčičky
G 316.426
Absenčně
Načítá se…
MSVK
sklad Kunčičky
G 316.426 a