Česnek a cibule : A jejich použití v kuchyních celého světa
Česnek a cibuli lidé pěstují už po tisíciletí. Je to nejznámější zelenina v kuchyních celého světa. Jenom málo chuťově výrazných pokrmů lze připravit bez cibule nebo česneku. Za syrova bývají součástí různých zeleninových salátů. Oblíbený je však i pórek a pažitka. Tato knížka nabízí celou řadu receptů ze všech konců … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 39 s. : fotogr.
- Vydáno
-
Bratislava :
Champagne Avantgarde,
1994
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
- Témata
- Popis jednotky
- Přel. z angl. orig.
- ISBN
- 80-7150-177-8
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31A57200 | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31A57200a |