Česnek a cibule : A jejich použití v kuchyních celého světa

To chci

Česnek a cibuli lidé pěstují už po tisíciletí. Je to nejznámější zelenina v kuchyních celého světa. Jenom málo chuťově výrazných pokrmů lze připravit bez cibule nebo česneku. Za syrova bývají součástí různých zeleninových salátů. Oblíbený je však i pórek a pažitka. Tato knížka nabízí celou řadu receptů ze všech konců celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman, 1940-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
39 s. : fotogr.
Vydáno
Bratislava : Champagne Avantgarde, 1994
Vydání
1. vyd.
Edice
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění
Témata
Popis jednotky
Přel. z angl. orig.
ISBN
80-7150-177-8

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31A57200
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31A57200a