Jídlo a pití za Rudolfa II. : Včetně 140 dobových receptů
Netradiční kuchařka přibližuje způsob stravování bohatých i chudých za Rudolfa II. a přináší i spoustu receptů na tehdejší speciality
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 207 s. : obr.
- Vydáno
-
Praha :
Maxdorf,
1997
- Témata
- jídla > dějiny > rudolfínská doba > staročeská jídla > česká jídla > historická jídla > polévky > luštěniny > masa > drůbež > ryby > omáčky > zelenina > moučníky > ovoce > houby > vejce > nápoje > vegetariánská jídla
- Popis jednotky
- Lit.
- ISBN
- 80-85800-67-5
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Web | Odkaz | Bibliografie dějin Českých zemí |