"Čtverácká" kuchařka, aneb, Recepty ze čtvera přísad
Soubor kuchařských předpisů, které popisují přípravu pokrmů jen ze čtvera přísad.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 31 s. : barev. fot.
- Published
-
Praha :
Práce,
1997
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Sešity domácího hospodaření
- Subjects
- jídla > svět > světová jídla > speciality > vaření > předkrmy > chuťovky > polévky > masa > skopové maso > jehněčí maso > uzené maso > uzeniny > drůbež > zvěřina > vnitřnosti > ryby > mořští živočichové > bezmasá jídla > omáčky > marinády > saláty > slané pečivo > moučníky > ovoce > zelenina > dezerty > nápoje > alkoholické nápoje
- Item Description
- Název převzat z obálky
- ISBN
- 80-208-0441-2
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
391A38664 |