"Čtverácká" kuchařka, aneb, Recepty ze čtvera přísad
Soubor kuchařských předpisů, které popisují přípravu pokrmů jen ze čtvera přísad.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 31 s. : barev. fot.
- Published
-
Praha :
Práce,
1997
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Sešity domácího hospodaření
- Subjects
- jídla > svět > světová jídla > speciality > vaření > předkrmy > chuťovky > polévky > masa > skopové maso > jehněčí maso > uzené maso > uzeniny > drůbež > zvěřina > vnitřnosti > ryby > mořští živočichové > bezmasá jídla > omáčky > marinády > saláty > slané pečivo > moučníky > ovoce > zelenina > dezerty > nápoje > alkoholické nápoje
- Item Description
- Název převzat z obálky
- ISBN
- 80-208-0441-2
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Institutions
Moravian Library in Brno
Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
Municipal Library of Prague
National Library of Czech Republic
Research Library in Liberec
Research Library in Olomouc
The Central Bohemian Library in Kladno
The Education and Research Library of the Pilsener Region (current record)
The Research Library in Hradec Kralové
The Research Library of South Bohemia in České Budějovice