Jak se jedlo ve starověku : římská kuchařka

To chci

Zajímavé informace o nejstarších kuchařských knihách, o plodinách, stravě, vybavení kuchyní a pekáren, o způsobech prodeje potravin a stolování starověkých civilizací Egypta, Řecka a především Říma. Předpisová část využívá doporučení a receptů římského labužníka Marca Gavia Apicia a návody římského politika a spisovatele celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-2016
Další autoři
Jaroslav Řešátko
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 s., [12] s. barev. obr. příl. : il.
Vydáno
Praha : Libri, 2000
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Bibliografie
ISBN
80-7277-021-7
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A86418