Donna Harawayová a geneticky upravené potraviny

To chci

Geneticky upravené nebo modifikované (GM) potraviny jsou otázkou celosvětového veřejného zájmu. Od poloviny devadesátých let se v médiích, v politice a v etice projevuje genetická krize a s ní velké obavy. Důvod rostoucí paniky je zjevný. Geneticky upravené potraviny vnášejí zmatek do čistoty přírodního uspořádání. Vložit rybí celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
George Myerson, 1957-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
69 s.
Vydáno
V Praze : Triton, 2002
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Postmodernistická setkávání
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7254-268-0

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.