Hlad a hojnost : dějiny stravování v Evropě

To chci

Prostřednictvím událostí spjatých se stravou, za nimiž se skrývají výrazné symbolické hodnoty, nás tato kniha provází zásadními etapami evropské historie až do revoluce, která na prahu dneška rozvrátila tisícileté výrobní a spotřební modely. Ty však navzdory četným rozporům dál ovlivňují naše každodenní jednání.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Massimo Montanari, 1949-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 s.
Vydáno
Praha : Lidové noviny, 2003
Edice
Utváření Evropy
Témata
Popis jednotky
Poznámky
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
80-7106-560-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B1877