Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti
Způsoby manipulace se zmrazenými potravinami a předpisy na přípravu pokrmů z těchto potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 263 s. : il. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum,
1988
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje bibliografii
Obsahuje rejstřík - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
Obsahuje rejstřík
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
31A34609 | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
31A34609a | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
31A34609b |