Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti

To chci

Způsoby manipulace se zmrazenými potravinami a předpisy na přípravu pokrmů z těchto potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Další autoři
Jitka Horáčková
Bohuslava Nosková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
263 s. : il. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Avicenum, 1988
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje bibliografii
Obsahuje rejstřík
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Obsahuje rejstřík

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A34609
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A34609a
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A34609b