Pro pestrý stůl
Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.
Saved in:
Bibliographic Details
Select institution:
MARC
| LEADER | 00000nam a22000001a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000345287 | ||
| 003 | CZ PlERL | ||
| 005 | 20060119084820.0 | ||
| 008 | 060118s1979 xr e cze | ||
| 015 | |a cnb000162249 | ||
| 040 | |a PNA001 |b cze | ||
| 080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
| 080 | |a 641.55 |2 MRF | ||
| 100 | 1 | |a Vlachová, Libuše |7 jk01150037 |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Pro pestrý stůl / |c Libuše Vlachová ; ilustrace Jiří Winter-Neprakta ; fotografie Olga Davidová |
| 250 | |a 1. vyd. | ||
| 260 | |a Praha : |b Práce, |c 1979 |f (Mír 3) | ||
| 300 | |a 300, [2] s. [16] barev. fot. příl. ; |c 8° | ||
| 490 | 1 | |a Astra | |
| 500 | |a 95000 výt. | ||
| 500 | |a Ilustrovaný titulní list | ||
| 500 | |a Obálka a vazba Vladimír Janský | ||
| 520 | 2 | |a Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj. | |
| 653 | 0 | |a vaření | |
| 700 | 1 | |a Davidová, Olga |7 jk01022120 |4 pht | |
| 700 | 1 | |a Winter-Neprakta, Jiří, |d 1924-2011 |7 jk01083186 |4 ill | |
| 830 | 0 | |a Astra |0 s | |
| 910 | |a PNA001 |b 1113966 |k r-dod | ||
| 990 | |a BK | ||
| 996 | |b 345287-10 |c 1113966 |l Fond |r Bory 17 / násl. den |n 0 |w 000345287 |u 000010 |e PNA001 |j PNA50 |a 24 |s A |t PNA001.PNA01000345287.PNA50000345287000010 | ||