Koření pro každé vaření
Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 303 s., [16] s. barev. obr. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1990
- Vydání
- 3., dopl. vyd.
- Edice
- Astra
- Témata
- koření > použití > přírodní koření > směsi > jídla > hlavní jídla > studená jídla > pomazánky > polévky > kořeninové rostliny
- Popis jednotky
- Rejstřík
- ISBN
- 80-208-0010-7
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
31A42980 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
31A42980a | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
31A42980b |