Pod pokličkou 2
Druhý díl knihy, která vznikla na motivy úspěšného pořadu České televize "Pod pokličkou", se zabývá potravinami obvyklými pro středoevropskou a speciálně pro českou kuchyni. Každé potravině se věnuje samostatná kapitola. Konkrétně jejímu vlivu na organismus, informacím o tom, jak ji nakupovat, skladovat a vařit. A nechybějí ani recepty.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 213 s. : barev. il. ; 24 cm
- Vydáno
-
V Praze :
XYZ,
2006
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-86864-75-8 (váz.)
Instituce
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Eduarda Petišky Brandýs nad Labem
- Knihovna Jana Drdy Příbram
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Antonína Marka Turnov
- Městská knihovna Česká Lípa
- Městská knihovna Frenštát pod Radhoštěm
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Hradec nad Moravicí
- Městská knihovna Jaroměř
- Městská knihovna Kladno
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna Milovice
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Orlová
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Trutnov
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Milevsku
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Přerově
- Městská knihovna v Třebíči
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Vědecká knihovna v Olomouci