Pod pokličkou 2

To chci

Druhý díl knihy, která vznikla na motivy úspěšného pořadu České televize "Pod pokličkou", se zabývá potravinami obvyklými pro středoevropskou a speciálně pro českou kuchyni. Každé potravině se věnuje samostatná kapitola. Konkrétně jejímu vlivu na organismus, informacím o tom, jak ji nakupovat, skladovat a vařit. A nechybějí ani recepty.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Porebská, 1970-
Další autoři
Jana Strýčková
Kamila Teslíková
Petr Chytil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
213 s. : barev. il. ; 24 cm
Vydáno
V Praze : XYZ, 2006
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-86864-75-8 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B13621-2