Jedlá či jedovatá? : klíč k určení našich nejdůležitějších hub jedlých i jedovatých s návodem, jak jich upotřebiti v kuchyni a hospodářství
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 131, [1] s. : [4] obr. příl. ; 8°
- Vydáno
-
V Praze :
A. Neubert,
1940
- Vydání
- 2. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- S četnými původními obrázky a 8 barevnými tabulemi
Prvé vydání vyšlo pod názvem "Praktický houbař"
S předmluvou autora
Slovníček - Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
DEF / násl. den
|
112071a | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
112071 | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
8G949 |