Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes

Get it

Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Josef Nejdl
Other Authors
Jana Šlechtová, 1955-
Zdeněk Procházka, 1954 červen 7.-
Document Type
Books
Physical Description
95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
Published
V Domažlicích : Nakladatelství Českého lesa, 2010
Edition
Vyd. 1.
Subjects
ISBN
978-80-87316-09-2 (váz.)

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
In-house only
Loading…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840
Outside loan
Loading…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840a
Outside loan
Loading…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840b
Outside loan
Loading…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840c
Outside loan
Loading…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B37840d