Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes
Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
- Published
-
V Domažlicích :
Nakladatelství Českého lesa,
2010
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- ISBN
- 978-80-87316-09-2 (váz.)
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840 | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840a | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840b | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840c | ||||
Outside loan
|
Loading…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B37840d |