Labužníkovy historky : 66 příběhů z kulinářské historie

To chci

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Poštulka, 1943-2019
Další autoři
Helena Dubová, 1944-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
347 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2011
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
978-80-249-1502-9 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B42695