Jídlo a pití v pravěku a ve středověku
Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 511 s., [16] s. obr. příl. : il. (některé barev.), faksim., portréty
- Vydáno
-
Praha :
Academia,
2011
- Vydání
- Vyd. 2., přeprac. a rozš.
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-200-1991-2
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B45475 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B45475a | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
31B45475b |