Jídlo a pití v pravěku a ve středověku
Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 511 s., [16] s. obr. příl. : il. (některé barev.), faksim., portréty
- Vydáno
-
Praha :
Academia,
2011
- Vydání
- Vyd. 2., přeprac. a rozš.
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-200-1991-2
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.