Technická kontrola v konservárenském průmyslu

To chci

Přehled organisace a technické kontroly v podnicích a závodech konservárenského průmyslu. Příručka věnuje pozornost především organoleptickému hodnocení jakosti potravinářských výrobků, pořádání přehlídek jakosti a metodice technické kontroly. Text je doplněn schematickými nákresy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloš Beringer
Další autoři
Československo. Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
163, [1] s. ; il. 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1957
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
Určeno orgánům techn. kontroly a ostatním techn. kádrům konservárenského prům. a potravinářským prům. školám
800 výtisků
Vyd. min. potravinářského prům. a výkupu zeměd. výrobků
Věcný rejstřík
Pozn.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
125265