Hygienické a výživové minimum pro pracovníky společného stravování

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Halačka, 1910-2002
Další autoři
Československo. Ministerstvo zdravotnictví
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
88 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Ústřední ústav zdravotnické osvěty, 1961
Edice
Na pomoc přednášejícím
Témata
Popis jednotky
4000 výtisků
Vydalo MZd
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a poznámky
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
139620