Kuře
Téměř 80 receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je zpracováno osvědčeným systémem "krok za krokem".
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 93 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- Vydáno
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2017
- Vydání
- První vydání
- Edice
- Jednoduše & dokonale
- Témata
- Popis jednotky
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- ISBN
- 978-80-87737-30-9
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Volný výběr
|
Volný výběr
|
641.5 | 32A19286 |