Zdravá výživa
V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 117, [2] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZdN,
1962
- Vydání
- [2.], opr. a dopln. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 22000 výtisků
Stať o diferencovaném stravování seps. M. Neradilová a doporučené jídelníčky Vlasta Štelovská ... [et al.]
1. vyd. vyšlo pod náz. Zásady správné výživy od téhož autora
Poznámky
Odkazy na literaturu