Farská kuchařka : tradiční rok v české kuchyni

To chci

Kniha receptů jednotlivých jídel, doplněná o poučení církevního roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, a to zejména farářů a farských hospodyň.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zbigniew Czendlik, 1964-
Další autoři
Petra Macková Hrochová, 1986-
Miroslav Macek, 1944-2024
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
338 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : XYZ, 2019
Vydání
1. vydání
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7597-559-1

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
641.5 31B93929