Farská kuchařka : tradiční rok v české kuchyni
Kniha receptů jednotlivých jídel, doplněná o poučení církevního roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, a to zejména farářů a farských hospodyň.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 338 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
XYZ,
2019
- Vydání
- 1. vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-7597-559-1
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Volný výběr
|
Volný výběr
|
641.5 | 31B93929 |