Jak vaří šéfkuchaři
Autor knihy Stuart Farrimond je presvedčený, že si pri varení neraz kladiete otázky o základných postupoch a technikách, ktorých výsledkom je dokonalé jedlo; vysvetľuje, prečo niektoré rady fungujú a iné nie; ako predísť chybám pri varení alebo ich napraviť... Len sa pýtajte, autor vám odpovie na viac ako 160 najčastejších otázok a … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- Vydáno
-
Praha :
Slovart,
[2020]
- Vydání
- První české vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7529-620-7
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna města Mladá Boleslav
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Přerově
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové