Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků

Get it

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Josef Jonáš, 1945-
Other Authors
Jiří Kuchař, 1960-
Document Type
Books
Physical Description
214 stran ; 22 cm
Published
Praha : Eminent, 2020
Subjects
Bibliography
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN
978-80-7281-552-4

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Volný výběr
Volný výběr
615.8 31C3054