Chemie analytická a cvičení pro 3. a 5. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie pro pracující : studijní obor 071-04/2 - zpracování mouky

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Monika Müllerová, 1931-
Další autoři
Jan Skoupil
Karel Müller, 1931-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
273 s. : grafy, il., tb. ; 4°
Vydáno
Praha : SPN, 1965
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Témata
Popis jednotky
500 výtisků, dotisk 250 výtisků v roce 1966
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 16 / násl. den
929059