Základy potravinářské výroby pro 1. ročník SVVŠ [střední všeobecně vzdělávací škola]
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 167, [1] s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1968
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Učebnice pro střední všeobecně vzdělávací školy
- Témata
- Popis jednotky
- Frontispice
Vazba: Radoslav Čáslavský
2000 výt. - Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
Vybrat instituci:
Jednotky
NápovědaDostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 17 / násl. den
|
170324 |